Fed som fløde - blød som smør. Submission

Submission fra 689 Cellers i Californien, nærmere bestemt Napa, laver nogle yderst harmoniske vine med hver deres særlige kraft og fylde. Vingårdens navn 689 er ikke helt tilfældig. Faktisk tvært imod. I 2008 lavede Curtis McBride og Kent Rasmussen et samarbejde, efter de hver især havde produceret og solgt vin i mange år.

Kent Rasmussen er et yderst velkendt og meget respekteret navn inden for vinproduktion. Hans filosofi bag vinproduktion, er en collage af tradition, passion, disciplin samt spiritualitet. Han er med i det hele, både i marken, selve produktionen, forretningsdelen samt salg af vinene.

Curtis McBride og i særdeleshed Kent Rasmussen har rejst meget i Fjernøsten, og lod sig begge inspirere af den kinesiske numerologi.

SIX EIGHT & NINE betragtes som lykkelige og positive elementer, som sammensat afspejler balance og harmoni i en samlet enhed.

Og det kan så på fineste vis videregives til deres nyeste vine Submisssion. For her er i sandhed tale om harmoni og balance.

Deres forbindelser med fremragende vinavlere over hele Californien giver dem druer af højeste kvalitet, der på flere parametre er højere end mange andres.

Her er tale om en fantastisk Chardonnay (Fed som fløde, og blød som smør, -tilsat nødder og masse af modne tropiske frugter)

samt en raffineret Cabernet Sauvignon (én af de vine, der vil få dig på knæ på få sekunder)

Køb vinene her!