Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Ludv. Bjørns Vinhandel A/S
H.C. Andersens Boulevard 42
DK-1553 København V.

Tel.: +45 33 15 16 13
Email: info@lbv.dk

A/S reg. No. 51 798
CVR nr. DK 37 97 08 16
Giro 642-4309 PBS 00093416
BANK: 4180 3119142180 (Danske Bank)

Priser og betaling

Alle nævnte priser er, medmindre andet er anført, inkl. 25% moms samt gældende afgifter. Der tages forbehold for tastefejl, udsolgte varer, samt for pris- og valutaændringer. Du kan betale med Visa/Dankort, Mastercard, ApplePay og MobilePay. Betalingen hæves fra Deres betalings- eller kreditkort ved bestilling.

Levering og fragtpriser
Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00, afsendes varerne normalt samme dag. I spidsperioder kan der dog forekomme længere leveringstider. Ved afhentet i vores butik sendes mail når varerne er klar til afhentning. Fragtomkostninger i Danmark (priserne er angivet inkl. moms): Ved levering i Storkøbenhavn (postnummer 0900 - 2990): Bestilling under kr. 499,- kr. 129,00 Herudover fri levering. Ved levering til resten af Danmark benyttes PostNord (kr. 89,- for afhentning i PakkeShop; kr. 129,- for privat forsendelse).

Betalings- og leveringsbetingelser
Betalingsfrist: netto dags dato. 
Bestilling ekspederes og sendes, vedlagt faktura, med posten inden for 1-3 arbejdsdage under forudsætning af, at varerne er på lager. Er dette ikke tilfældet vil De få besked via e-mail, og bestillingen vil blive sendt uden de pågældende varer, der er i restordre. De skal naturligvis ikke betale for varer, der ikke bliver sendt. Varer, der er i restordre, vil normalt komme inden for en måned. Er varen gået i stykker ved modtagelsen ombyttes den. Der er fuld returret inden 14 dage fra leveringstidspunktet. Ved returnering af varen skal De selv afholde eventuelle omkostninger.
 
Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for pris- og specifikationsændringer.

Rabatkoder

Bemærk at vores rabatkoder ofte er underlagt visse betingelser. Det er ikke muligt at kombinere rabatkoder med andre former for rabatter. Undtagelsen er gavekort, som kan kombineres med diverse rabatter.

Levering til udlandet:

Vi er også eksperter i levering til udlandet, kontakt os for nærmere information.

Varereturnering
Sammen med din levering, modtager du en følgeseddel, hvorpå det fremgår, hvad du har bestilt. Desuden modtager du pr. e-mail en elektronisk kvittering for dit køb. Følgeseddel eller elektronisk kvittering kan anvendes, som dokumentation for dit køb, hvis forsendelsen er fejlbehæftet og ønskes returneret. Du bedes kontakte os inden du evt. returnerer varer, idet drikkevarer sædvanligvis ikke er omfattet af returret. Der kan læses mere herom i Forbrugeraftalelovens bestemmelser i kap. 3, §5, stk. 3 pkt. 4.

Privatlivspolitik og databeskyttelse.

Som kunde hos Ludv. Bjørns Vinhandel er du omfattet af EU's persondataforordning (GDPR), som har til formål at beskytte dig og data som indsamles om dig og din online adfærd. I det efterfølgende kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler og hvordan vi behandler disse.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger, hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi forsikrer dig også for, at dine oplysninger ikke vil blive brugt eller solgt til en udefrakommende tredjepart.

Kreditkortoplysninger sendes krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås i adresselinien i din browser.

Beskyttelse af dine personoplysninger.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores webshop indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence eller undersøgelse, registrerer dig som kunde, øvrig brug af sevices eller foretager et køb via webshoppen.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placeringer, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, køb af varer eller tilmelding af nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid kontakte os og få oplyst hvilke personlige data vi har om dig. Ydermere har du ret til at få disse data rettet, hvis de er ukorrekte eller ufuldstændige.

Du kan altid få slettet alle personlige data vi har på dig, undtagen

  • hvis du har foretaget et køb på vores webshop
  • hvis du har en uafsluttet bestilling på vores webshop
  • du har en uafsluttet sag, eks en returordre eller reklamation