Veneto er Italiens tredje mest producerende region. Sammen med Piemonte og Toscana kommer nogle af Italiens mest kendte vine herfra: Soave, Valpolicella, Ripasso og ikke mindst Amarone.
Med sin beliggenhed i Norditalien, skaber Alpernes beskyttelse, Gardasøens varme og mildhed, samt slettelandets kontinentale mildhed, yderst gunstige betingelser for vinproduktion i Veneto.
De tre mest anvendte rødvinsdruer er Corvina, Rondinella og Molinara, som alle bruges til produktion af såvel Valpolicella, Ripasso og Amarone.
Den mest anvendte drue til produktion af hvidvin er Garganega, som bruges i blandt andet Soave.
Veneto-regionen ligger øst for Gardasøen, ned mod Verona. Denne region har gennem de seneste år leveret nogle af Italiens mest ombejlede rødvine. Her er et meget stabilt klima med mange...
En elegant og raffineret vin med rubinrøde og violette reflekser. Blomstret, spicy og udvikler friske moreller. I munden er den ren, tør og umiddelbar forfriskende, med fin syre-balance. Vinen har...
Denne ripasso er lavet på traditionel vis, hvor Valpolicella-vinen eftergærer med de tørrede Corvina-, Corvinone- og Rondinella-druer fra Amarone- og Recioto-produktionen, hvilket giver den dybe farve og mere fyldig og...
En elegant og raffineret vin med flot rubinrød farve. Spicy, med hint af tørrede kirsebær og vilde bær. Den har stor personlighed og komleksitet. I munden rig og dyb, elegant...
Vinene fra La Castellana er fra det flotte område Marano di Valpollicella i Negrar nord for Verona. Det er en unikt terræn, som ligger i 500 meter højde. Vinstokkene vokser...
NYHED: Fra Amarone-land i Norditalien kommer eksklusivt denne Riserva i årgang 2012. Lækker, elegant og en helt fantastisk duft af sorte og røde bær samt en undertone af eg. I...
Amarone Riserva bærer tydligt præg af sit terroir, er present uden den ekstra restsukker. Det er en meget elegant vin som særligt viser sin elegance og raffinement, snarer end kraft, men...