• +45 33 15 16 13
  • ÅBEN ALLE HVERDAGE FRA KL 09:00 TIL 17:00
LUK

DU HAR VALGT:

Tilgængelighed

Pris

Sommertid, sol, forår og påske.

Overgangen til sommertid varsler traditionelt påskens komme og dermed også det traditionelle påskebord. Et påskebord som i mange familier bliver byttet ud med påskemiddag med fisk til forret og lam (eller lignende) til hovedret.

Og hvilke vine skal man så vælge til påskemiddagen:  De røde skal være solide og have noget ”bundtræk” og her fungerer sydfranske og italienske fantastisk godt. Herudover kan man med fordel vælge vine fra det sydlige Australien.

De hvide skal kunne passe til en bred vifte af fisk og skaldyr. Det vil typisk være en europæisk Riesling eller Chardonnay fra Beaujolais men også en sprød norditaliensk Pinot Grigio eller en østrigsk Grüner Veltliner vil passe perfekt til diverse fiskeretter.

En yderligere tradition ved påsken er, at vi starter med drikke rosévin og der er det nærmest umuligt at komme udenom den ægte vare fra Frankrig, hvor Provence må betragtes som rosévinens føderegion.

Vin til Påsken (16)

2020 Chateau...

DKK 169.00

2020 Pinot...

DKK 135.00

2019 Riesling...

DKK 198.00

2020 Grüner...

DKK 198.00

La Cuvée...

DKK 64.00 DKK 79.00

2018 (MG)...

DKK 275.00

2019 Les...

DKK 118.00

2017/19 Rosso...

DKK 225.00

2016/18 Barbera...

DKK 159.00 DKK 210.00

2017 LIRICA,...

DKK 159.00

2019 Langhe...

DKK 148.00

2020 Sancerre...

DKK 149.00 DKK 199.00
TILBAGE TIL TOPPEN