.... er en af de mest udbredte spanske druer. Druen (betyder "tidlig" på spansk) dyrkes især i Rioja og Ribera del Duero i mellem 700-900 meters højde, hvor dagene er varme og nætterne tilsvarende køligere. Lidt på samme måde når man er på ferie og dagen tilbringes i shorts og t-shirt, mens man om aftenen skal have en trøje på. Dette temperaturskift giver en fyldig vin med noter af kirsebær, kanel, røg og chokolade.
4U Tempranillo, Bodegas Nuestro Diaz Bayo, Rib. Del Duero Tempranillo er Spaniens helt store blå drue, og her i Ribera formår de at tøjle elementerne optimalt. Her i en helt...
Diaz Bayo 8, Ribera del Duero 100% Tempranillo håndplukkede druer fra marker som ligger 910m o.h. Intens næse med røde bær, urter og behersket toastet finish. Rig og velstruktureret med...
Diaz Bayo 15, Ribera del Duero 100% Tempranillo, håndplukkede druer fra marker som ligger 850m o.h. I næsen modne sorte bær, krydret og balsamisk, kombineret med cacao og lakrids. Frugt...
Diaz Bayo 20, Ribera del Duero 100% Tempranillo, håndplukkede druer fra marker som ligger 900m o.h. I næsen sorte bær med balsamiske og mineralske aromaer (terroir). Også hints af cacao...
Montaña Autor Rioja Tæt lilla-/rubinrød i glasset. I næsen fokuseret, med både røde og blå bær, blomster og krydderier med en krydret overtone og hint af vanilje. I munden elegant,...