.... er en af de mest udbredte druesorter i Italien. Sangiovese har noter af ribs, kirsebær, jordbær, hindbær, violer, røg, lakrids. Dyrkes i hele Italien, særligt i Toscana, hvor den primært bruges til Brunello og Chianti.
2016 er af flere eksperter kåret som bedste årgang nogensinde i Brunello land og nu er denne brunello fra Poggio Landi kåret til 12. bedste vin i verden i 2021...
Vinen har en blid og frugtagtig aroma af kirsebær og vilde skovbær. Smagen er robust og velafbalanceret. Den lange eftersmag er pakket med smagsnuancer som f.eks. blomme, ribs, tobak og...
2012 Marzieno Ravenna Rosso IGT, Fattoria ZerbinaDyb mørk violet-rød i glasset. I næsen brombær, kirsebær, kagekrydderier, tobak og kakao. Mere af det samme i munden med koncentreret frugt, markeret fad...
Brunello di Montalcino Riserva 2012 Vinen har dæmpede aromaer og mindelser om sorte bær, bage-krydderier og læder. Den smidige mund leverer tørrede sorte kirsebær, tranebærsyltetøj og tobak, der understøttes af tætvævede...
HusetFirmaet Palazzo Desti, der står bag denne vin, er i dag ejet af familien Tinazzi fra det nordlige Italen. Denne familie har gennem generationer produceret vine af meget høj kvalitet....