.... dyrkes frem for alt i Alsace (Pinot Gris eller Tokay) og i det nordvestlige Italien (Pinot Grigio). Den alsaciske udgave er ofte relativ kraftig med et let krydret og røget præg. I Italien er vinen relativt lettere, lidt mere sprød og tør. Smagsnoter er grønne æbler, pære og søde krydderier. I Tyskland dyrkes druen under navnene Gruaburgunder eller Ruländer og er til den mere søde side.
The Alsace wine region is one of the most undulating in France and also one of the sunniest. Winding over the Vosges foothills, sheltered from oceanic influences, it enjoys a...
Dyb strågul farve. I næsen åbner vinen op med modne aromaer af nødder, flint og tørrede abrikosser. I munden udviklet let røget mineralsk frugt af gule æbler, ferskner og æbleskind...
Vinhuset Eugène Klipfel i Barr er grundlagt 1 1824 af Louis Klipfel. I dag bliver huset stadig drevet af samme familie. Manden med ansvaret er André Lorentz, og til at...
2015 Lumos Rudolfo Pinot Gris Klar lys strågul i glasset. Livlig, citruspræget, komplekse noter af lemon, grøn æble, nektarin. Sprød, tør og stadig frugtig krop, med en pirrende, udfordrende, kølig...
Kaltern Pinot Grigio Südtirol Alto Adige Flot gylden farve med en dejlig duft og smag af moden ananas, pære og banan. Smagen er fyldig og saftig med moden frugt i...