.... er en typisk Piemonte drue som er blandt den mest plantede i Italien og går under navnet "folkets drue". Anvendes primært til Barbera d'Alba og Barbera d'Asti og er kendt for et højt syreindhold, som giver en rubinrød farve og aromaer af kirsebær, brombær og andre mørke bær.
Klassissk Barbera D’Asti fra Piemonte, hvor druerne dyrkes omkring byerne Asti og Alexandria. Vinen er fra Fam. Bosio, der sætter en stor ære i netop denne vin, som de siger...
Bosio Barbera d´Asti ”Egidio” Fadlagret Barbera med 18 md. På nye barriques. Næsen bærer tydeligt præg af nyt fad. Kirsebær, blommer, sød tobak og fint ristet eg. I munden især...
En generøs, tør rødvin, der er frugtagtig og lavet med de bedste druer fra nogle husets ældste vinmarker. En meget velstruktureret vin med rigdom af aromaer og smage. Barbera D’Alba, Cantina...
Farven er mørk rød. Duften er intens med aroma af røde bær som kirsebær, jordbær og lakrids. I munden modne sorte kirsebær og jordbær. Frugt og fad spiller flot sammen...
Barbera d'Alba Magnum har en duft der er intens med aroma af røde bær som kirsebær, jordbær og lakrids. I munden modne sorte kirsebær og jordbær. Frugt og fad spiller...